PERPERA SHOP I DUBROVNIK INSIDER NAGRAĐUJU!

20 Studeni 2019
Autor :  

Perpera shop je jednostavno- drugačija butiga! To je mjesto je koje će oduševiti one koji se svojim modnim ukusom žele istaknuti, biti originalni, koji razvijaju svoj vlastiti stil i žele biti unikati u svijetu prepunom kopija. 

A kako nije samo o pukoj priči, potvrđuje činjenica kako se radi o asortimanu koji nudi odjeću i nakit u prvom redu hrvatskih dizajnera koji nakit i odjeću pretvaraju u umjetnost koja se u cijeloj Dubrovačko-neretvanskoj županiji mogu pronaći samo u Perpera shopu.

Kad je riječ o odjeći, svakako vrijedi spomenuti brendove poput Krie Design i Bite my style by Zoran Aragivić. Od nakita izdvajaju se Grubić desing- from street fashion to extravagance, Ayelen, Lilis- drvo i epoxy smola. Perpera u svojoj ponudi ima i cvjetni asortiman, od čega svakako vrijedi spomenuti La mia art - žive slike od indijske mahovine, kao i dehidrirane ruže koje traju od šest mjeseci do godinu dana. 

Izbor odjeće zadovoljit će i one najzahtjevnije, a pronaći će se tu ponešto za svaku priliku; od pamučnih majica za 'po svaki dan' , preko veselih suknji s printom, do odijela i svečanih haljina za posebne prilike kao što su svadbe i krizme.

Ako želite svoje najdraže počastiti unikatnim i kvalitetnim poklonom ili jednostavno biti drugačiji od drugih navratite u Perpera shop na adresi Kardinala Stepinca 31 u hotelu Neptun i uvjerite se u najveću kvalitetu i savršeni dizajn.

 

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…