Ispiši ovu stranicu

NAGRADNA IGRA / DUBROVNIK INSIDER I ARBOTEGA VAS NAGRAĐUJU!

02 Prosinac 2019
Autor :  

Arbotega je originalno i zaštićeno ime dubrovačkih korijena. Arboretrum, park prirode u Trstenome, Apoteka - druga najstarija ljekarna u Europi iz 1317 godine, Art Botega - umjetnost trgovine, koja je stoljećima omogućavala slobodu i bogatstvo Dubrovnika. Naše vrijednosti ugrađene su u svaki proizvod: prirodno, profesionalno, umjetnički.

Prirodna kozmetika sa sirovinama dubrovačkoga područja i Mediterana čini osnovu svih proizvoda.

Tri linije proizvoda: Lokrum Sun, za njegu koze tijekom ljeta, Arbotega Day and Night proizvodi, kojima blistate na ulicama svjetskih gradova, te posebna Cvijeta Zuzorić Beauty, luksuzna linija, posvećena najljepšoj i najmudrijoj Dubrovkinji.

Profesionalni razvoj proizvoda provode najbolji dizajneri, stručnjaci i laboratoriji u Hrvatskoj, nastavljajući dubrovačku tradiciju ljekarništva i medicine.

U ovom krugu dvoje naših čitatelja nagrađujemo s po jednim proizvodom iz Arbotegine kolekcije,  EVERLASTING ZLATNIM ULJEM ( suho zlaćano ulje za tijelo, kosu i lice ) i s MANTALA MIST vodicom (4 u 1 vodica u spreju za lice i tijelo). Više o proizvodima možete pročitati na arbotega.hr .

Pravila sudjelovanja u nagradnoj igri pročitajte na našoj Facebook stranici. Dobitnike/ce izvlačimo u nedjelju 8.prosinca 2019.

 

 

 

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…