Senzacija na svjetskom prvenstvu u stepu - LANA URLIĆ OSVOJILA DVA SREBRA

03 Prosinac 2019
Autor :  

Dubrovački plesni studio Step ‘n Jazz otputovao je zadnji tjedan u 11.mjesecu u Njemačku da bi sudjelovali na svjetskom prvenstvu u stepu. Prvenstvo organizira međunarodni plesni savez IDO i na njemu je bilo 1372 step plesača iz 19 država.

Ove godine su hrvatski steperi iz Dubrovnika i Zagreba ispisali povijest! U kategoriji seniorskih ženskih sola su prva tri mjesta odnijele hrvatske plesačice među kojima je i naša Lana Urlić. Ovo je nevjerojatan rezultat koji se ostvario u najvećoj kategoriji ovogodišnjeg natjecanja. Od 39 natjecatelja u kategoriji, Lana se izborila za srebro a cure iz Zagreba su osvojile zlato i broncu. U povijesti ovog natjecanja nikad se nije dogodilo da je u ovoj kategoriji jedna država zauzela cijelo postolje. Vidjeti tri hrvatske zastave bio je trenutak koji će cijela reprezentacija pamtit cijeli život.

Iz našeg kluba je sudjelovalo 40 plesača. Djeca su kao i svake godine na iznimno visokom nivou predstavili Dubrovnik i Hrvatsku. Nažalost ove godine su u ostalim kategorijama izmakli finala za par mjesta ali i dalje smo ponosni na sve nase plesače jer smo u svim kategorijama izborili prolazak u polufinale. Na prvenstvu ove veličine i kvalitete je i to ogroman uspjeh.

Lana je uz srebro u solo kategoriji osvojila jos jedno srebro u kategoriji seniorskih betlova, tako da nosi dva odličja u naš Grad. Cijeli klub, od trenera do svakog djeteta joj ovim putem čestita na nevjerojatnom uspjehu!
Naša djeca u nedjelju 8.12 plesu u polufinalnoj emisiji Supertalenta. Pozivamo ovim putem sve građane da ih u nedjelju podrže svojim glasom!

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…