Ispiši ovu stranicu

OSAMNAESTU GODINU ZA REDOM: LAUS CC i Dubrovnikportal pokreću humanitarnu akciju za djecu doma Maslina

04 Prosinac 2019
Autor :  

Već tradicionalno, po osamnaesti put za redom, dubrovačka tvrtka LAUS CC i dubrovnikportal pokreću humanitarnu akciju u kojoj pozivaju tvrtke i građane da kupnjom poklona daruju djecu štićenike Doma Maslina kao svoju djecu.

Na web stranici www.www.dubrovnikportal.com organizirana je akcija «Darujmo djecu iz Doma Maslina» koja će trajati do 20.12.2018. kada ćemo, darujući od srca, unijeti veselje nadolazećih blagdana u dom Maslina.

Kako biste sudjelovali u akciji dovoljno je kupiti poklon i donijeti ga u prostorije tvrtke LAUS CC, Vukovarska 23 (na 4. katu Atlant centra).
Poklone nije potrebno umotati, a svaki, pa i najmanji kupljeni poklon je dobrodošao jer ćemo od svih pristiglih napraviti po prikladni poklon paket za svako dijete, prilagođen njezinoj/njegovoj dobi.

***
U Domu je trenutno 22 djece.
Od toga je 1 predškolac, 11 u višim razredima osnovne škole (7 cura/4 mladića), 8 srednjoškolaca (4 djevojke/4 mladića) i 2 djevojke u stambenoj zajednici.

***
Hvala dragim sugrađanima koji već 18 godina sudjeluju u akciji i daruju srcem.

LAUS CC

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…