Štićenici Centra za rehabilitaciju Josipovac vratili se s Prvenstva Hrvatske u kuglanju s osvojenim medaljama!

09 Prosinac 2019
Autor :  
Foto: Centar za rehabilitaciju Josipovac

Centar za rehabilitaciju Josipovac pohvalio se svojim sudjelovanjem na Prvenstvu Hrvatske u kuglanju za osobe s intelektualnim poteškoćama:

I ove godine bili smo sudionici na Prvenstvu Hrvatske u kuglanju za osobe s intelektualnim teškoćama koje se održalo na Kuglani Zaprešić u Zaprešiću, 26. i 27. studenog. U pratnji s terapeutom Perom Papcem, socijalnom radnicom Mateom Čolak i vozačem Domagojem Ragužom, naš natjecateljski tim činili su Mare Radonić, Senka Gudelj, Ana Sambrailo, Niko Veselić, Dženan Grošonja i Zvonimir Mihaljević. Naši korisnici su ostvarili iznimne rezultate te su nagrađeni medaljom i diplomom koje će krasiti našu ustanovu.

Zlatnu medalju osvojili su Niko Veselić, Mare Radonić i Dženan Grošonja. 

Srebrenu medalju osvojile su Senka Gudelj i Ana Sambrailo.

Brončanu medalju osvojio je Zvonimir Mihaljević. 

Tijekom boravka u Zagrebu slobodno vrijeme smo iskoristili za razgledavanje grada. Također smo organizirali jednodnevni izlet u Gornju Stubicu i Mariju Bistricu. Kao što možete vidjeti iz priloženih fotografija na licima naših korisnika vladala je neizmjerna sreća, veselje i ponos.

Od srca im čestitamo na osvojenim medaljama i radujemo se novim uzbudljivim putovanjima!

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…