Modernizacijom rasvjetnog parka Kazališta Marina Držića do kvalitetnije produkcije i nižih troškova

09 Prosinac 2019
Autor :  

Grad Dubrovnik je u suradnji s Kazalištem Marina Držića prijavio projekt pod nazivom „Modernizacija rasvjetnog parka Kazališta Marina Držića.“ Projekt ukupne vrijednosti 247.186,76 kuna odobrilo je Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije u sklopu Programa Ulaganja u zajednicu te ga sufinancira u iznosu od 90.000,00 kuna.

Naime, cilj projekta je ulaganje u modernizaciju rasvjetnog parka Gradskog kazališta Marina Držića u svrhu povećanja razine kvalitete produkcije Kazališta Marina Držića u tehničkom, energetskom i produkcijskom smislu. Modernizacija rasvjetnog parka uključuje zamjenu aparata i dotrajale neadekvatne kablaže. Kompletnom zamjenom postići će se i velika ušteda električne energije jer bi se postojeći aparati zamijenili novima koji troše puno manje struje, a i dio dosadašnjeg rasvjetnog parka bi se zamijenio LED uređajima.

Ovim projektom će se riješiti problem zastarjele opreme te će se postići cilj unaprijeđenja infrastrukture ustanova u kulturi, u ovom slučaju Kazališta Marina Držića koje je od iznimne važnosti za Grad Dubrovnik i širu zajednicu.

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…