ČUDOTVORNI KEFIR: Evo kako vam može pomoći u mršavljenju

12 Siječanj 2020
Autor :  

Tibetska gljiva, odnosno kefir napravljen od ove mliječne gljive, provjereno, učinkovito i na zdrav način pomaže kod mršavljenja. Konzumiranje ovog kefira drastično suzbija apetit, povoljno djeluje na mikrofloru probavnog trakta, neutralizira i uklanja iz organizma sve otrove. Tajna je da on rastvara masnoću u jednostavne spojeve koji se sami eliminiraju iz tijela!

Tajna leži u činjenici da kefir rastvara masnoću, ali ne do masnih kiselina koje su skupljaju u jetri i ponovo se pretvaraju u masnoću, nego masnoću pretvara u jednostavne spojeve koji se sami eliminiraju iz organizma.

Postoje dva načina za gubitak suvišnih kilograma uz pomoć kefira. Jedan je za mršavljenje na duži vremenski period, uz pomoć kojeg se gubi 4-6 kilograma mjesečno kod ljudi koji žele skinuti manji višak težine. I drugi, za gubitak suvišnih kilograma kod pretilosti, kada se za 2 mjeseca može izgubiti i 15-20 kg težine, piše uspesnazena.com.

dnevno.hr

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…