(FOTO) ZL Dubrovnik donirala rashladni agregat Općoj bolnici! Tolić: Ovim primjerom želimo motivirati i ostale

06 Studeni 2017
IM

Zračna luka Dubrovnik danas je uručila rashladni agregat Općoj bolnici Dubrovnik. Agregat bi trebao riješiti problem hlađenja u objektu A koji je izvan funkcije gotovo deset godina i gdje se nalaze odjeli Pedijatrije, Ginekologije, Oftalmologije, Neurologije i Psihijatrije. Uz predstavnike Uprave OBD na čelu s ravnateljem bolnice Marijem Bekićem, događaju je nazočio i direktor ZLD Roko Tolić kao i direktor tehnike i inženjeringa Tomislav Macan.


Ravnatelj OB Dubrovnik Marijo Bekić zahvalio se Zračnoj luci istaknuvši kako su njihove donacije jako vrijedne jer pripomažu tome da se pacijenti bolje osjećaju, ali i da se određene djelatnosti u bolnici bolje obavljaju.

- Zračna luka Dubrovnik je pozitivan primjer suradnje. Prepoznali su i odvojili određena sredstva kako bi pomogli poslovanje bolnice u smislu povećanja porasta terapija. U ime dubrovačke bolnice koristim priliku da se zahvalim ZL na svemu što čine i što će još činiti - rekao je Bekić. 

Direktor ZLD Roko Tolić kazao je kako Zračna luka čitav niz godina potpomaže bolnicu jer je to društvena odgovornost.

- Ovo je zaista jedina sofisticirana medicinska ustanova na našem području na kojoj se liječe svi stanovnici ove Županije. ZL Dubrovnik kao jedno od vodećih poduzeća  želi, hoće, mora i treba davati na ovakav način svoj obol kako bi kvaliteta života svih stanovnika bila zastupljena kroz kvalitetnu medicinsku skrb. Mi smo niz godina prilično tihi i diskretni u takvoj pomoći i možda je baš ovakav trenutak, u kojem se trenutno nalazi hrvatsko zdravstvo, prilika da naš primjer slijede i ostali - naglasio je Tolić.

U sklopu projekta razvoja ZL Dubrovnik njihov postojeći uređaj iz 2006. godine postao je suvišan te je Zračna luka tražila mjesto gdje bi rashladni agregat najbolje poslužio. U komunikaciji s OB Dubrovnik došlo se do rješenja i još jedne vrijedne donacije koju je Zračna luka uručila dubrovačkoj bolnici.

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…