NE PROPUSTITE! Druga subotnja kava u Umjetničkoj galeriji Dubrovnik

07 Prosinac 2017
Autor :  
UGD

Umjetnička galerija Dubrovnik u subotu, 9. prosinca u 10:00 sati organizira stručno vodstvo kroz aktualnu izložbe „Slika u slici“ u hrvatskom slikarstvu XX. stoljeća i osvježenje za posjetitelje.

- Nakon odličnog odaziva naših sugrađana prošli mjesec kada samo krenuli s novinom u našem programu, odlučili smo nastaviti s ovim projektom i u narednim mjesecima - ističu iz Galerije dodavši kako je „Subotnja kava u Galeriji“ novost u programu Umjetničke galerije Dubrovnik kojom se još više žele približiti sugrađanima i svim posjetiteljima grada Dubrovnika nudeći im drugačiji doživljaj jedne kulturne ustanove. Ovakav vid interakcije s posjetiteljima izvodit će se jednom mjesečno kroz aktualne izložbe ili stalni postav.

U subotu, 7. prosinca 2017. godine, kustosica trenutne izložbe, dr.sc. Rozana Vojvoda, viša kustosica Umjetničke galerije Dubrovnik, provest će sve posjetitelje kroz postav aktualne izložbe „Slika u slici“ u hrvatskom slikarstvu XX. stoljeća koja ostaje otvorena do 10. prosinca tako da je ovo izvrsna prilika za sve one koji još uvijek nisu pogledali izložbu da je pogledaju ovu subotu.

Nakon stručnog vodstva, svi posjetitelji, kako odrasli, tako i djeca, moći će se osvježiti kavom i sokovima.

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…