Susret gradonačelnika s Dubrovčanima u New Yorku

01 Ožujak 2018
Autor :  
dubrovnik.hr

U sklopu službenog posjeta izaslanstva Grada Dubrovnika Sjedinjenim Američkim Državama gradonačelnik Mato Franković i suradnici u srijedu, 28. veljače u New Yorku susreli su se s vodstvom i članovima Kluba Dubrovnik.


Predstavnici Kluba Dubrovčana pobliže su upoznali gradonačelnika i suradnike sa svojim radom, posebno s humanitarnim aspektom društvenog djelovanja. Naime, Klub Dubrovčana u New Yorku pod nazivom Club Dubrovnik Inc, NY djeluje već punih 76 godina.

Kao čuvari tradicije i običaja svoga grada i šireg dubrovačkog kraja, klub je posebno aktivan u štovanju svetoga Vlaha pa su na druženju priređenom za predstavnike Grada sudjelovali i ovogodišnji festanjuli iz New Yorka Samir Ramić & Trifon Liakopoulos.

Predsjednik Kluba Dubrovčana Šime Šimunović ovom prilikom gradonačelniku Frankoviću uručio je povelju o počasnom članstvu.
 

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…