Print this page

PET RAZLOGA: EVO ZAŠTO SU OVNOVI DEFINITIVNO NAJBOLJI LJUDI!

12 Ožujak 2018
Autor :  

Kao prvi znak u zodijaku, prisustvo ovna gotovo uvijek označava početak nečega energičnog i burnog.

Ne postoji puno stvari koje mogu da zaustave ovaj znak. Osobe rođene u znaku ovna konstantno su željne dinamike, brzine i takmičenja. Oni su uvijek prvi u svemu- od posla do druženja.

U nastavku pročitajte pet razloga zašto su upravo ovnovi najbolji ljudi.

Avanturisti su

Ne znate kud’ bi sa sobom za vikend? Samo nazovite Ovna i on će predložiti nešto novo, otkačeno. Ovnovi i avantura uvijek dolaze u paketu. Iako se njihova osobina možda smatra zabavnom, s vremenom može postati štetna. Naime, oni su uvijek u potrazi za uzbuđenjem što s vremenom ulazi u sve aspekte života.

Zrače pozitivnom energijom

Ovnovi su po prirodi pozitivni. Takva im energija pomaže da s lakoćom prolaze i kroz najteže situacije. Ipak, postoji i druga strana – kada se stvari izjalove Ovnovi se jako uzrujaju.

Optimistični su

Većina Ovnova zna kako da balansira između pretjeranog i ohrabrujućeg optimizma. Ta sposobnost pomaže kada prijatelju treba podrška i tračak nade. Loša je stvar što optimizam Ovan ne zna primijeniti i na sebe.

Odani su

Ovnovi neće iznevjeriti prijatelja. Oni su odani. Ipak, Ovnove odanost može koštati i to na način da predugo ostaju u ljubavnoj vezi.

Iskreni su

Ovnovi nikada ne lažu. Jedino kada ne govore istinu jeste u situacijama u kojima ne mogu odbiti drugu osobu. Ako ste prijatelj Ovnu ne morate se brinuti da će vas ugnjaviti kukanjem. Oni to ne rade.

pozitivanstav.com

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…