REAGIRANJE NA SASTANAK KLGB SRĐ JE NAŠ S GRADONAČELNIKOM FRANKOVIĆEM

14 Ožujak 2018
Autor :  

U dubrovačkim medijima danas je objavljeno priopćenje KLGB liste Srđ je naš, u kojem iznose rezultate sastanka s Gradonačelnikom, vezano uz pitanje ovršnih postupaka nad građanima Dubrovnika, temeljenim na ukinutoj,  od strane Visokog upravnog suda, Odluci o organizaciji i načinu naplate i kontrole parkiranja u Gradu Dubrovniku.

Osim ovršnih postupaka, za koje je direktor SANITATA naveo da su u postupku povlačenja, bilo je govora i o naplaćenim sredstvima u završenim postupcima, ali i o kaznama koje su građani, u strahu od ovršnih postupaka, platili. U vezi istih, Udruzi su se javili brojni građani, s upitima o njihovim daljnjim koracima.

Prvi cilj Udruge, ukidanje postojećih ovršnih postupaka, je ostvaren, a daljnjim djelovanjem ćemo ispraviti postupanja koja su građane gurnula u financijske poteškoće, na području Dubrovnika, ali i na teritoriju cijele Hrvatske.

Danas smo zatražili sastanak sa Gradonačelnikom, da mu kao Udruga građana dodatno iznesemo činjenice i zamolbe, a sve s ciljem rješavanja nastalih problema, ali i osiguravanja budućeg poštivanja Zakona i propisa te prvenstveno, prava građana.

 

Hrvatska udruga korisnika parkirališnih usluga

Mario Miletić, predsjednik

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…