Ovu subotu održava se 4. Primorska biciklijada!

16 Travanj 2018
Autor :  
pixabay.com

Četvrtu godinu zaredom, točnije u subotu 21. travnja, 2018. održat će se „Primorska biciklijada“, rekreativna vožnja biciklima, u organizaciji Turističke zajednice općine Dubrovačko primorje.

Polazna točka će biti Visočani, a početak Biciklijade je u 10 i 30. Biciklisti će biti podijeljeni u 3 skupine prema zahtjevnosti staza i svaka skupina će imati vodiča. Voziti će se od Visočana u smjeru zapada, odnosno Bistrine.

Po povratku u Visočane, zajednički ručak i druženje. Pozivaju se svi koje vole bicikle, prirodu, prekrasne primorske panorame, da dođu i provedu ugodan dan. Napomena, TZ Dubrovačko primorje besplatno će osigurati određeni broj bicikli za osobe koje bi htjele sudjelovati na Primorskoj biciklijadi, a nemaju bicikl, uz prethodnu rezervaciju.

Mole se svi zainteresirani da svoj dolazak potvrde na: 
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

tel. 020 871 236

mob . 0911 871 236 ili putem facebooka ili twittera.

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…