Nagrađeni vinar Niko Karaman kod načelnika Lasića

17 Svibanj 2018
Autor :  

Načelnik Općine Konavle Božo Lasić primio je danas u prostorijama Općine uglednog konavoskog vinara i dobitnika zlatne nagrade na svjetskom natjecanju ”Svijet Malvasije” Nika Karamana.

Načelnik Općine, u pratnji zamjenika općine Iva Radonića, pročelnika Upravnog odjela za opće poslove, mjesnu samoupravu i društvene djelatnosti Maria Curić te pročelnika za ruralni razvoj, gospodarstvo i EU fondove Perice Pušića čestitao je Karamanu na iznimnom uspjehu te vrhunskom vinaru i njegovoj supruzi Aniti dodijelilo prigodnu plaketu, ujedno istaknuo važnost ove nagrade, kao i dosadašnjeg rada vinara iz Pridvorja, za Konavle i promociju vinarstva.
Niko Karaman je ovom prilikom načelniku dodatno predstavio projekt ”Unaprjeđenje proizvodnje grožđa i vina sorte malvasija dubrovačka bijela”, u kojem će sudjelovati i Općina Konavle kao i Svjetski kongres o malvasiji koji će se u Dubrovniku i Konavlima održati 2020. godine.

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…