Ministar Marić: Dogovoreni i posljednji detalji o aneksu ugovora za Kupare

17 Svibanj 2018
Autor :  
zupcica.hr

Ministar državne imovine Goran Marić jučer je za Novu TV potvrdio kako su dogovoreni i posljednji detalji o aneksu ugovora u projektu Kupari koji se treba potpisati s investitorom. U ministarstvu državne imovine sastalo se povjerenstvo u sastavu ministar Goran Marić, ministar Gari Cappelli i ministar Oleg Butković.

- Očekujem da će tekst aneksa ugovora biti usuglašen u petak ujutro i da će na sljedećoj sjednici Vlade ići izmjena odluke i nakon toga slijedi potpis aneksa ugovora - rekao je ministar Marić za Novu TV.

Podsjetimo, investitor Avenue grupe u Kupare dovodi poznati hotelski lanac Four Seasons, a kako je rekao suvlasnik i direktor tvrtke Avenue ulaganja Ivan Paladina rušenje postojećih objekata možemo očekivati u roku od 6 mjeseci od potpisa aneksa.

zupcica.hr

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…