( FOTOGALERIJA ) Olimpijada dubrovačkih dječjih vrtića

25 Svibanj 2018
Autor :  
dubrovnik.hr

Dubrovački predškolci sudjelovali su na 17. po redu Olimpijskom festivalu dječjih vrtića, održanom u Gospinom polju. Događaj je pokrenut od strane Olimpijskog odbora, a u nas ga organizira Dubrovački savez sportova. Manifestaciju je otvorila zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić.

Poručila je djeci kako su svi pobjednici jer je bavljenje sportom najbolji preduvjet za ostvarivanje zdravog života. Na ovom događanju djeca se druže i natječu, ali i nauče nešto više o sportu.
''To je jedan program koji svu djecu predškolskog uzrasta upućuje u sportsku zajednicu tako da ih se upoznaje s olimpijskim pokretom. Cilj natjecanja je da se djeca zabave'', kazao je glavni tajnik Dubrovačkog saveza športova Alen Bošković.

U natjecanju je sudjelovalo dvanaest gradskih vrtića – ekipa: PČELICA, ŠKATULICA, GRUŽ, KONO i PČELICA II, IZVIĐAČ, SKAKAVCI (udruženi vrtići: Pčelica 1 i Ježić – Osojnik), RADOST, PALČICA SUNCE, PALČICA SREĆA, SMJEŠKIĆI (udruženi vrtići: Zaton, Gromača i Trsteno), CICIBAN i PILE.

dubrovnik.hr

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…