Ulaznice za nadolazeće DJ zvijezde u Revelinu po nikad nižim cijenama

12 Lipanj 2018
Autor :  

Samo do ove subote možete online i u uredu nabaviti ulaznice po cijeni od 50 kuna za sve nadolazeće zabave i gostovanja DJ-a u Revelinu.

Požurite i iskoristite po prvi put ovog ljeta akciju na cijene ulaznica za nadolazeća gostovanja u Revelinu. Prvi kontingent ulaznica od srijede, 13. lipnja je u prodaji u uredu Revelina na adresi Vukovarska 30 i to po specijalnoj cijeni od samo 50 kuna! Ova akcija traje samo do subote, stoga požurite što prije u ured ili na web stranicu Revelina i kupite svoje ulaznice za nadolazeća gostovanja, Mahmuta Orhana, Solarda, Black Coffee-a, Fedde Le Granda, Redfoo-a i brojnih drugih za SAMO 50 kuna.

Revelin nudi brojne pogodnosti ovog tjedna, uz najjeftiniju cijenu ulaznica, u subotu možete osvojiti i ulaznice za Ultra Europe, stoga što prije dođite do ureda Revelina i iskoristite ovu priliku.

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…