"Đir s Marinom Držićem" - tematsko vođenje na engleskom jeziku za djelatnike Dubrovačkog simfonijskog orkestra

22 Lipanj 2018
Autor :  

U cilju razvijanja međuinstitucionalne suradnje a u skladu sa Strategijom kulture Grada Dubrovnika, Dom Marina Držića je kroz projekt "Đir s Marinom Držićem", organizirao tematsko vođenje na engleskom jeziku za djelatnike Dubrovačkog simfonijskog orkestra, u koji nas je povela licencirana vodičica Marina Missoni Barišić.
Cilj projekta je omogućiti svakom posjetitelju što bolji uvid u živopisnu biografiju hrvatskog književnika Marina Držića i predočiti život renesansnog Dubrovnika.
Posebno nas veseli što smo vođenje organizirali za dirigenta Marca Tarduea, koncertnu majstoricu Mirabai Weismehl Rosenfeld, oboje iz Sjedinjenih Američkih Država kao i Anvara Turdeyeva, ruskog violinista, zamjenika koncertnog majstora, koji su u Dubrovački simfonijski orkestar i u naš Grad došli putem međunarodnih audicija.

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…