Andrónico Lukšić u navijačkoj groznici: Oprostite mi sinovi! Sjajna Hrvatsko!

24 Lipanj 2018
Autor :  
Twitter

"Oprostite mi sinovi! Sjajna Hrvatsko!", napisao je na društvenim mrežama gdje je objavio svoju fotografiju u hrvatskom dresu. Fotografija je odmah osvanula u južnoameričkim medijima.

Prije nego je počela nogometna utakmica Svjetskog prvenstva u kojoj je Hrvatska pobijedila s 3-0 Argentinu, 64-godišnji Lukšić je na Twitteru istaknuo: "S podijeljenim srcem, jer je polovica krvi moje petero djece argentinska... no s unukom nedavno rođenim u Hrvatskoj koji me približava reprezentaciji moga djeda... ajmo Hrvatska!".

Čile je jedna od zemalja s najbrojnijom hrvatskom zajednicom u svijetu. Andrónico Lukšić je predsjednik banke Banco de Chile te većinski vlasnik televizije Canal 13. Na čelu je konzorcija Quiñeco koja upravlja ulaganjima Grupacije Lukšić koja ima poslove u različitim sektorima od rudarstva, industrije do financija.

direktno.hr

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…