Glasujte za najljepšu dubrovačku političarku!

30 Lipanj 2018
Autor :  

Nakon ankete "Tko je po vama, najzgodniji dubrovački političar", došao je red i na žene. Iako se na našoj političkoj sceni, ne nalazi onoliko žena koliko bi željeli, one koje su tu, vrijedno je spomenuti u svakom kontekstu. Žene, majke, iskazale su se u svojim svakodnevnim zanimanjima, a i u doprinosu zajednici.

DOLORES LUJIĆ, pravnica, MOST-ova gradska vijećnica, potpredsjednica Gradskog vijeća Grada Dubrovnika. Našla je svoje mjesto na našoj listi jer je uvijek ukusno odjevena i svojom pojavom svakako uljepšava gradske sjednice.

MARINA FRANIĆ radi u turizmu. Bila je zamjenica Željka Raguža u bitci za gradonačelnika Dubrovnika. Potpredsjednica DUSTRE, u posljednje vrijeme i nije pretjerano aktivna na političkom nebu Grada, ali je po našem izboru, naljepša članica ove stranke.

Na našoj listi nalazi se i jedna Konavoka, još jedna pravnica na našoj listi, SDP-ova ANITA RUSO GLASNOVIĆ. Na prošlim općinskim izborima kandidirala se za načelnicu najjužnije hrvatske općine.

HDZ-ova SANJA PUTICA naš je odabir za ovu listu. Sanja je profesorica hrvatskog jezika i književnosti i jedina dubrovačka zastupnica u Hrvatskom saboru. Često možete pročitati kako "Sanja privlači pozornost svojim modnim stilom"

DDS-ova VILMA KOSOVIĆ bila je kandidatkinja ove stranke za načelnicu Konavala. Predsjednica je županijske skupštine,a lijepa političarka je i liječnica, specijalistica radiologije i voditeljica Odjela za radiologiju u dubrovačkoj bolnici.

Posljednja na listi, ali ne i manje oku ugodna od naših ostalih kandidatkinja je MARIJETA HLADILO, pročelnica Ureda gradonačelnika Grada Dubrovnika, Mata Frankovića. Hladilo je bila i HDZ-ova gradska vijećnica, a i pročelnica županijskog Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, znanost i sport.

Komentarom na našoj facebook stranici glasujte za najljepšu od njih!

 

 

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…