Spasili ježicu i nakon dva dana ih dočekalo iznenađenje!

03 Srpanj 2018
Ivana Lepeš

"Na Babinom Kuku netko je ježicu opalio autom, samo je ležala u krvi. Neki momci su stali prije nas da je zaštite i maknu sa ceste, ali nisu znali kako je uzeti u ruke. Naletili smo moj muž i ja, odnijeli smo je doma na oporavak.", priča nam Ivana Lepeš, Dubrovkinja poznata prema svojoj ljubavi prema životinjama. Ivana često pomaže životinjama i nosi ih doma, bilo da se radi o mačkama, psima, pticama ili ježevima.

Ono što se dalje dogodilo, iznenadilo je Ivanu. Naime, nakon dva dana, iza radnog stola u njezinom domu nije bila samo ježica, nego i šest malih prinova! Nikada nije vidjela tako male ježiće. Bit će kod njih dok ne porastu kako bi se mogli brinuti za sebe, a onda će ih vratiti u šumu, negdje daleko od grada i opasnosti koje vrebaju za ove divne životinje.

Ovi ljudi tako nisu ni bili svjesni kako su spasili ne jedan, nego sedam malih života.

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…