Restoran koji drži do domaćeg čovjeka: Posjetite restoran Komarda

09 Srpanj 2018

Dubrovački restoran Komarda može se pohvaliti mnogo čime: kao prvo atraktivnom lokacijom, jednim od najljepših pogleda na Grad i blizinom mora. Dok uživate u različitim gastronomskim delicijama u tom prekrasnom ambijentu gdje se ono moderno stopilo sa drevnim, Komarda vam često pruža i glazbene poslastice pa tako dovodi ono najbolje na hrvatskoj glazbenoj sceni.

 

Tako su Dubrovčani i njihovi gosti sinoć mogli uživati u dalmatinskoj pjesmi, poznate klape Cambi. Sinoćnja atmosfera u prekrasnom ambijentu ovog restorana bila je kao melem za dušu.

 

Ono što razlikuje Komardu od ostalih dubrovačkih restorana je osim česte i raznovrsne glazbene ponude jest i razmišljanje o domaćim gostima i njihovim mogućnostima, u vremenima kad su mnogi okrenuti turistima. Stranci su naravno i više nego dobrodošli, ali je osoblju restorana Komarda vrlo važan domaći čovjek i njegov povratak za njihove stolove.

 

Komarda može primiti 270 ljudi, otvorena je za sve dogovore: pričesti, krizme, rođendane, sve vrste događanja. U kolovozu pripremaju veliko iznenađenje, o kojemu još ne smijemo govoriti, ali vam obećavamo kako nećete biti razočarani.

 

Svakako posjetite restoran Komarda, na Pločama i probudite sva vaša osjetila.

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…