EKSKLUZIVNO: Komunalci i policija u akciji! Antun Levanat iznajmljivao ležaljke bez koncesijskog odobrenja!

20 Srpanj 2018
Autor :  

Nakon jučerašnjeg priloga na Dubrovačkoj televiziji i članka objavljenog na našem portalu o ilegalnim radnjama na Češkoj plaži i ispred hotela Adriatic, jutros su komunalni redari, baš kao sto je pročelnik UO za komunalne djelatnosti i mjesnu samoupravu, Zlatko Uršić i obećao, izašli na teren i uklonili sve ležaljke ispred Češke plaže.

Neslužbeno doznajemo, ležaljke su u vlasništvu Antuna Levanta, poznatijeg kao člana 'Dajmo ruke' i nositelja kandidacijske liste grupe birača gradskog kotara Montovjerna na nedavnim kotarskim izborima.
Iz povjerljivih izvora doznajemo kako je jutros na teren osim komunalaca izašla i policija koja je legitimirala Levanta.

Zanimljivo je kako je upravo Antun Levanat ispred građanske inicijative na posljednjim kotarskim izborima moralizirao i pozivao na zaustavljanje uzurpacije pomorskog dobra, a paralelno je upravo on taj koji je kršio zakon o pomorskom dobru obavljajući ilegalnu djelatnost iznajmljivanja ležaljki bez koncesijskog odobrenja. Njegovu izjavu možete pogledati OVDJE

 

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…