TBF u parku Orsula!

21 Srpanj 2018
Autor :  

Splitski umjetnici zdravog đira i rado viđeni gosti u Dubrovniku, The Beet Fleet, nastupit će u parku Orsula 21. kolovoza s početkom u 21.30 sati. Prijevoz autobusom je osiguran, a ulaznice po cijeni od 150 kuna su već u prodaji.

TBF je jedna od najprogresivnijih i originalnijih glazbenih priča na ovim prostorima. Počeli su kao hip hop sastav 1991. godine u Splitu i mijenjali formu te razvijali zvuk do 1997. kada su izdali svoj prvi album pod imenom „Ping Pong: Umjetnost zdravog đira“. Danas iza sebe imaju sedam studijskih izdanja koja su zaslužila najveće nagrade diskografije i kritike. Trenutno rade na pjesmama za novi studijski album i u punoj izvođačkoj snazi dočekuju ljetnu sezonu nastupa s dvadesetak potvrđenih datuma dosad, među kojima je i Dubrovnik.

Članovi TBF-a često se opisuju kao “buntovnici” koji u svojim pjesmama iskreno i kroz šalu, a zapravo vrlo ozbiljno, govore o aktualnim društvenim temama i problemima. Svoj glazbeni izričaj nazivaju „Ping Pong glazba“, pri čemu je hip hop glazba okvir, a prostor unutar okvira je otvoren eksperimentima s raznim glazbenim stilovima uz nezaobilazan miris onog Mediterana koji obično nije na razglednicama. Teme TBF-ovih pjesama variraju od kritike političke korumpiranosti, te općenito iskvarenih društvenih vrijednosti do svakodnevne ulične „zafrkancije“ i ljubavnih tema uz dozu humora.

Ulaznice za koncert TBF-a na Orsuli mogu se nabaviti preko online servisa www.ulaznice.hr ili na blagajni u Festivalskoj palači koja radi svakim danom od 9 do 21.30 sati. Svi stanovnici Dubrovačko-neretvanske županije ostvaruju popust od 30% na ulaznice. Prijevoz autobusom je osiguran, a vrijeme i mjesto polaska bit će naknadno objavljeno. Program se odvija uz potporu Rezervata Lokrum.

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…