Turnir koji okuplja mnoga dobra srca: Mokošica 2018

25 Srpanj 2018

Na malonogometnom turniru u Mokošici koji traje još od petka 20.srpnja, a čiji je prihod namijenjen udruzi Dva skalina, sudjeluje, kako smo već pisali čak 29 ekipa i preko 300 igrača. Velik je to broj djece i žena, ali ono što jako veseli je sva ta "gungula" ovih dana u Mokošici. U kotaru u kojem se često ništa ne događa, ovaj je turnir donio puno zabave i smijeha. Jedini je to turnir trenutno u Dubrovniku u kojem mogu nastupati i najmanja djeca, vrtićkog uzrasta, a i ona školske dobi.

Sinoć je bilo napeto, utakmice su bile zanimljive, borilo se za prvo i drugo mjesto u skupini. Luka i prijatelji, Gromobrani, Hercegovci i Pro gljive, Pizzeria Petica, Dvije lijeve, 11 bilih, Žute pantere, Konavoke, Dva skalina, Pizzeria Petica i Tete rakete su ekipe koje su igrale na igralištu u Malim kućicama. Danas je zadnji dan igranja po skupinama, a sutra nas čeka polufinale.

Za sam kraj, u subotu, publiku će zabavljati i Plesni studio Lazareti, a moći će se kupiti i bogata lutrija. Zato, ne propustite ovih dana turnir u Mokošici, humanitarnog i zabavnog karaktera- ovaj put za Dva skalina!

 

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…