OBAVIJEST IZ REZERVATA LOKRUM

13 Rujan 2018
Autor :  

Dana 15.09.2018.g. brodovi Rezervata Lokrum neće ploviti prema otoku do 10:30  sati poradi akcije Plava čistka koju organizira Grad Dubrovnik u suradnji s Javnom ustanovom Rezervat Lokrum.

Za sve sudionike Plave čistke organiziran je brod u 08:00 sati uz prethodnu najavu na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Prvi brod s posjetiteljima je u 10:30 sati kada i završava akcija Plava čistka.

Brodovi koji dolaze s područja Cavtata, Župe dubrovačke ili nekog drugog područja za vrijeme trajanja akcije biti će preusmjereni da kao luku koriste uvalu Bočina, obzirom da će na području uvale Portoč ronilački klubovi odrađivati izvlačenje otpada iz mora.

Ovo su 2 sata za podmorje otoka Lokruma, stoga se unaprijed zahvaljujemo svima koji će nam se pridružiti u ovoj akciji, kao i na razumijevanju građana i posjetitelja  koji u subotu 15.09.2018 neće moći koristiti brodove Rezervat Lokrum u 09:00 i 10:00 sati.

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…