Izrevoltirana čitateljica: "Redovi u pošti, a radi samo jedan šalter!"

26 Rujan 2018
Autor :  
Facebook

Naša čitateljica izrevoltirana, kako kaže, neradom djelatnika Hrvatske pošte u Dubrovniku, poslala nam je ovu fotografiju. "Čekam već dvadeset minuta, jedna radi, tri klafraju u uredu, niđe im nije preša, a pošta puna. Ovakvim djelatnicima treba dati momentalni otkaz."

PItali smo našu sugrađanku je li možda bilo vrijeme predaje smjene i je li postojao opravdani razlog zašto je unatoč redu, radio samo jedan šalter. 

"Bilo je oko 18.30. Kakvo predavanje smjene, samo su se muvale i pričale, samo je jedna radila, pa je tek nakon negodovanja ljudi, stigla i druga za šalter." 

Dubrovkinja je fotografiju i svoje viđenje događaja stavila i na svoj profil na Facebooku, pa su se ispod nizali vrlo slični komentari, ponajviše kako su čekanja "normalna", po pola sata do 45 minuta.

 

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…