Prva "Dubrovačka jesenska škola obiteljske medicine"

03 Listopad 2018
Autor :  

U razdoblju od 04. – 07. listopada 2018. godine u Dubrovniku će se održati 1. Dubrovačka jesenska škola obiteljske medicine uz sudjelovanje liječnika i renomiranih predavača iz cijele Hrvatske. Nositelj ove vrijedne inicijative i prve konferencije je udruga LOMED (Liječnici obiteljske medicine Dubrovnik) koja ima za cilj razmjenjivati stečena iskustva i razvijati nove spoznaje i dostignuća obiteljske medicine. Osnivači LOMED-a i nositelji 1. dubrovačke škole obiteljske medicine su liječnici Mithad Čerimagić, Teo Depolo, Maro Čurlin i Orsat John.  Svečano otvaranje 1. Dubrovačke jesenske škole obiteljske medicine je u četvrtak, 04. listopada s početkom u 19,00 sati u hotelu Kompas Dubrovnik. 

Ideja LOMED-a je da Dubrovačka jesenska škola postane tradicionalna i da osnažuje mrežu obiteljskih liječnika u Hrvatskoj i Europi.

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…