Nila Miličić Vukosavić izabrana za glavnu urednicu Radio Dubrovnika!

10 Listopad 2018
Autor :  

Nila Miličić Vukosavić izabrana je za urednicu Radio Dubrovnika! Poznato je kako je obnašala mjesto vršitelja dužnosti urednice i čekalo se na novi natječaj. Ova nas odluka nije iznenadila, s obzirom na Nilino dugogodišnje iskustvo.

"Nakon statusa v.d.urednice sada sam nakon ponovljenog javnog natječaja i uobičajene procedure, izabrana na ovu funkciju na mandat od pet godina, i naravno da me to raduje i doista mi puno znači. Nekako osjećam da su se ove duge godine vjernosti i kontinuiranog rada na HRT-u i na mom Radio Dubrovniku, zaokružile nekim logičnim ishodom, iskorakom na mom novinarskom putu... Čini mi se da danas mojoj matičnoj kući u kojoj sam doslovno odrasla, mogu dati i još jedan dodatni prinos ovim izborom, i zahvalna sam na ovoj prilici i povjerenju koje ću nastojati maksimalno opravdati! Imamo sjajne kolege novinare i voditelje, i dugu tradiciju, i mogu obećati da će Radio Dubrovnik i dalje biti najbolji prijatelj svojim slušateljima.", rekla nam je ovim povodom naša lijepa i svima draga Nila, a mi joj ovom prilikom još jednom čestitamo.

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…