Program obilježavanja Dana općine Konavle i 26. obljetnice oslobođenja Konavala

11 Listopad 2018
Autor :  

Svečanim trodnevnim programom Općina Konavle obilježit će ove godine svoj dan i 26. obljetnicu oslobođenja Konavala.

Program obilježavanja Dana općine Konavle i 26. obljetnice oslobođenja Konavala

U 18 sati na Trgu dr. Franja Tuđmana upriličit će se polaganje cvijeća kod biste dr. Tuđmana i susret s pripadnicima Policijske udruge branitelja PUD 91 i Odreda naoružanih brodova. Prvi dan svečanog programa bit će zaključen u 19 i 30 u Cavtatu svečanim otvaranjem knjižnice Cavtat u zgradi na autobusnom kolodvoru.
U subotu 20. listopada u 15 sati u Pridvorju u Franjevačkom samostanu održat će se Konavoska razvojna konferencija – Demografska perspektiva Konavala.
U nedjelju 21. listopada u 9 i 30 na Vojskom dolu bit će polaganje vijenaca na spomen poloču hrvatskom vitezu, satniku Matu Golubiću, a u 10 i 30 u Stravči u župnoj crkvi sv. Jurja bit će služena sveta Misa za poginule hrvatske branitelje. U 17 sati u Čilipima bit će upriličeno polaganje vijenaca kod spomenika ”Konavoska mati”, a u 18 sati u sportskoj dvorani na Grudi bit će svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Konavle nakon koje će uslijediti prigodni domjenak.

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…