MNK SQUARE - NAPUNIMO DVORANU ZA GABRIELU!

19 Listopad 2018
Autor :  

Derbi utakmica trećeg kola 1. Hrvatske malonogometne lige koju MNK Square igra protiv MNK Alumnus, neporažene momčad iz Zagreba, imati će veliki obris humanitarnog karaktera!

Naime, naša mlada sugrađanka Gabriela Šetka ima tumor na mozgu radi kojega je otišla na hitno zračenje u Prag gdje je očekuje protonsko zračenje koje je podijeljeno u 33 ciklusa i trajat će šest tjedana. Gabrieli i njenoj samohranoj majci Mireli HZZO pokriva put i zračenje, no ne i osnovne životne potrebe.

Upravo zbog dodatnih troškova, Uprava kluba na čelu sa Željkom Ragužom odlučila je da će sav čisti prihod od prodanih ulaznica biti uplaćen na račun Gabrieline majke.

Izgovora nema, Square utakmicu protiv Alumnusa mora dobiti, a isto tako svojim doprinosom pomozite i Gabrieli u životnoj utakmici koju će uz Božju pomoć okončati uspješno!

Utakmica Square – Alumnus igra se u petak, 19. listopada s početkom u 20 sati u SD Gospino polje!

Svi koji ne mogu na utakmicu, a žele pomoći Gabrieli i njenoj majci, uplate možete vršiti na broj računa HR0324840083217956186 RBA

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…