DAN OPĆINE KONAVLE: Svečano otvorena zgrada Općine i vodovod u Banima

19 Listopad 2018
Autor :  

U sklopu programa proslave Dana Općine Konavle danas je u Cavtatu i službeno otvorena zgrada Općine i Poslovno trgovački centar.
Događaju su prisustvovali brojni uzvanici, a nakon kratkog obraćanja načelnika Lasića prostor je blagoslovio dubrovački biskup mons. Mate Uzinić.
U sklopu Poslovno trgovačkog prostora uz banku, koja je već započela s radom, bit će trgovina, placa, ribarnica i caffe bar, a vrijednost radova na zgradi je 13 milijuna kuna.
U sklopu trodnevnog programa proslave Dana općine ranije tijekom dana svečano je otvoren i vodovod u selu Bani, te su položeni vijenci na spomenike Konavljanima koji su dali živote za Hrvatsku u Gabrilima, Čilipima i Banima. U pratnji načelnika bili su zamjenik načelnika Ivo Radonić, predsjednik Općinskog vijeća Općine Konavle Ivo Simović te predstavnici Udruge ratnih veterana Hrvatski domobran Dubrovnik predvođeni predsjednikom Željkom Kulišićem

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…