DUBROVNIKU NA PONOS: Plesačice Plesnog studia Lazareti osvojile Rim!

28 Listopad 2018
Autor :  
 
 
Naše su se cure iz Plesnog studia Lazareti u Rimu na natjecanju World dance championship, koje se održavalo od 25-27.listopada,  predstavile s 10 koreografija - Scream, Dance without soul, Survivor, Torn, Arlekini, Scary clowns, Secrets, Wake me up, Fight song i Doll house u uzrastima baby i senior. Djeca su u kategoriji Acro s koreografijom Doll house osvojila prvo mjesto, kao i duo Fight song u kategoriji Modern. Arlekini su u kategoriji Modern plasirani na drugo mjesto, dok su Scary clowns u Open kategoriji brončani.
 
 
"Predstavile su se i u Gala večeri/Grand prixu s osvojenim prvim mjestima, pa su tako s Doll house osvojili grupno treće mjesto među najboljim baby koreografijama, a Petra Orepić i Mira Papović dobile su srebro za duo Fight song. Seniori su s koreografijom Scream osvojili treće mjesto. Ponosni na naše cure vratili smo se u Dubrovnik gdje nastavljamo s redovnim treninzima i pripremama za daljnja natjecanja", kažu iz Plesnog studia Lazareti.
 
Ponosni smo i mi na našu djecu i njihove voditelje, hvala vam što ste na najljepši mogući način predstavljali Dubrovnik!
Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…