POTPISAN UGOVOR ZA IZGRADNJU OŠ MONTOVJERNA - Nakon 33 godine u Dubrovniku se gradi nova škola

04 Prosinac 2018
Autor :  

Gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković potpisao je ugovor o izvođenju radova rekonstrukcije - dogradnje i nadogradnje područne škole Montovjerna. Ukupna vrijednost radova, s uključenim PDV-om, iznosi 70.623.228,55 kuna, a rok za njihovo izvođenje je 18 mjeseci od dana uvođenja izvođača u posao. Radovi bi trebali početi sredinom siječnja 2019. godine.

Danas je jedan od iznimno važnih dana za Grad Dubrovnik, s obzirom da je u Dubrovniku posljednja škola izgrađena i otvorena 1985. godine. Do danas ni jedna nova škola nije izgrađena. Bilo je rekonstrukcija postojećih škola, ali ništa ovako veliko i ozbiljno kao izgradnja nove škole na Montovjerni. Nova škola ubuduće će raditi u jednosmjenskoj nastavi od 1. do 8. razreda i moći će smjestiti 448 učenika.

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…