ODLIČNE VIJESTI: Linija Dubrovnik - Atena u prometu svakodnevno!

10 Kolovoz 2017
Autor :  
Dubrovnik-Atena avioradar

Grčki zrakoplovni prijevoznik Aegean Airlines, član globalnog udruženja Star Alliance objavio je svoj ljetni red letenja za 2018. godinu. U njemu će linija Dubrovnik - Atena biti u prometu svakodnevno, odnosno tri puta tjedno više nego ove godine. Ali na svim letovima u tjednu najavljeni su manji zrakoplovi tipa Bombardier Q400 iz flote grčkog regionalnog zrakoplovnog prijevoznika Olympic Aira.

Neće više dolaziti vlastiti Aegeanovi Airbusi A320 dva puta tjedno kao ove godine. Pored toga ova linija će početi s prometom dva puta tjedno, srijedom i subotom već od prvog tjedna ljetnog reda letenja, od 28. ožujka 2018. godine, odnosno dva tjedna ranije nego ove godine. 

Druga linija Split - Atena će se također pojačati sa ovogodišnja tri leta tjedno na četiri leta tjedno iduće godine. Linija će biti u prometu utorkom, četvrtkom, petkom i nedjeljom. I ova linija će početi tjedan dana ranije nego ove godine, ali tek od 13. svibnja 2018. godine. Također na ovoj liniji će na sva četiri leta tjedno letjeti zrakoplovi Bombardier Q400 Olympic Aira, javlja avioradar.

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…