Američki reality show 'Potraga za kućom' snimali u Dubrovniku

10 Siječanj 2019
Autor :  
24sata.hr

Popularna američka reality serija 'Potraga za kućom' koja prati parove i obitelji kako bi pronašle dom iz snova došla je i u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. Internacionalna verzija serije prati obitelj Dedić iz Jacksonvillea na Floridi koja želi kupiti nekretninu u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. 

Iako je obitelj podrijetlom iz Sarajeva, Nermin Dedić preselio se na Floridu prije dvadeset godina, a kako kaže, nešto ga posebno veže za Dubrovnik. 

Kao dijete puno sam vremena provodio u Dubrovniku i vežu me lijepe uspomene. Volim miris soli u zraku - objasnio je Nermin. S proračunom od 3,2 milijuna kuna Nermin, supruga Tifanny i njihovo troje djece biraju između tri nekretnine - kamene kuće s bazenom, moderne dvokatnice s pogledom na more i kuće u starinskom štihu koja se nalazi u jezgri starog grada. Najveći problem obitelji stvara prostor s obzirom na to da se radi o peteročlanoj obitelji. 

Ova reality serija emitira se na televiziji od 1999. godine, a trenutno je aktualna 13. sezona. 

24sata.hr

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…