Zalutali po brdima iznad Orebića i Vitaljine, HGSS ih spašavao

11 Kolovoz 2017
Autor :  
brdo pixabay

Dana 10.08.2017. godine u 12:14 sati Žc 112 Dubrovnik  zaprimio je poziv za žurnu pomoć od  građanina koji se nalazi na  brdu Sv. Ilija iznad Orebića. Krenuo je iz  Nakovnja pješke  i u tom trenutku nije se osjećao dobro i nije se mogao sam vratiti. Izvješćena je HGSS- stanica Orebić koji je izišla na teren sa 2 pripadnika i 1 vozilom, pronašli su osobu , spustili   je u Orebić i predali HMP Orebić u 12:41 sati.

 
Dana 10.08.2017. godine u 16:46 sati Žc 112 Dubrovnik je zaprimio žuran poziv  od stranog državljanina  koji je u nevolji na brdu iznad Vitaljine. Izvješćeni su HGSS Dubrovnik i OKC PU DNŽ koji su preuzeli  traganje.  Akcija spašavanja završena  je u 20:30 sati, dvije  osobe su  pronađene na lokaciji od kojih je jedna zbrinuta od strane  HMP Dubrovnik. U potrazi i spašavanju  sudjelovalo je  devet pripadnika  HGSS stanica Dubrovnik sa tri vozila.

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…