HRVATSKI PORTALI KRIVO INFORMIRALI JAVNOST O POLOMLJENIM SPOMEN PLOČAMA IMOTSKIH BRANITELJA

05 Veljača 2019
Autor :  

Na portalu Radio Dalmacije, može se pročitati tekst pod naslovom Dubrovnik: Razbijen spomenik imotskim braniteljima , a prva rečenica teksta glasi: U Dubrovniku je razbijen spomenik imotskim braniteljima. Još su neki portali poput Slobodne Dalmacije prenijeli i stavili slične naslove, pa su ih korigirali.

Naime, podsjetimo, Dubrovnik INsider je prvi pisao o polomljenim pločama poginulih imotskih branitelja, ali ne u Dubrovniku nego u njegovom zaleđu, U DRUGOJ DRŽAVI! Ovakvi naslovi  unose nemir među branitelje, po ovim naslovima i tekstovima ispada kako su Dubrovčani polomili spomenike onih koji su sudjelovali u deblokadi Grada. 

Ploče su polomljene poviše Golubovog kamena, tamo gdje ne žive Hrvati, a prvi članak o tom slučaju možete vidjeti ovdje.

 

 

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…