Darkfield analiza ponovo u Dubrovniku

08 Ožujak 2019
Autor :  

Želimo Vas obavijestiti da planiramo raditi Darkfield analize u subotu,16.03.2019.u Dubrovniku. Podsjećamo sve Vas koji ste već bili na analizi da ponesete nalaze,ako ste među vremenu neke pretrage radili. Nekoliko informacija za sve Vas,koji se do sada niste susreli sa spomenutom analizom. Darkfield analiza je pregled stanja vašeg organizma iz žive kapi krvi. Npr: dolaze nam proljetni dani sa njima alergije,osjećate umor,pospanost,lošu koncentraciju,ne možete obavljati planirane aktivnosti, anemija-manjak željeza u krvi,nepravilan rad štitnjače jedan je od velikih problema današnjeg čovjeka, neplodnost,impotencija,stres- okidač za mnoge bolesti,ne alkoholna masna jetra,Helicobacter pylori,višak ili manjak želučane kiseline, policistični jajnici i bolne menstruacije,ovo su samo neki od problema koji Vam ometaju svakodnevnicu i kvalitetan život, mi Vam možemo pomoći da prirodnim i sigurnim metodama vratite kvalitetu vašeg života i ponovno budete zadovoljni. Uz iskusnog liječnika internistu gastroenterologa dobit ćete stručan savjet za rješavanje Vaših zdravstvenih problema i povratku Vašem prirodnom stanju- cjelovitom zdravlju!

Za svoj termin možete se javiti na već poznate kontakt formu ili na broj mobitela 0976076395 (Rea). Želimo Vam zdravlje i sreću Vaša "Kapljica zdravlja".

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…