Međunarodna prijateljska ragbi utakmica za Magdu i Gogu Knego!

13 Ožujak 2019
Autor :  

Hrvatski ragbijaški savez i Ragbi klub Invictus Dubrovnik u našem gradu organiziraju međunarodnu prijateljsku ragbi utakmicu između hrvatske reprezentacije i momčadi britanskog Sveučilišta Oxford, koja će se održati u subotu, 6. travnja 2019. godine na Gradskom stadionu Lapad u 15,00 sati.

Susret s Oxfordom našoj reprezentaciji postaje tradicija, a radi se o jednoj od najboljih amaterskih momčadi svijeta, koja utakmice s najvećim rivalom Cambridgeom igra na stadionima pred 40 000 gledatelja. Invictus Dubrovnik naš je najmlađi ragbi klub te okuplja nekoliko stotina članova, a poseban naglasak stavlja na rad s mlađim uzrastima i djecom. Uz konzultaciju s Gradskim uredom za društvene djelatnosti i socijalnu skrb, sav prihod od prodaje ulaznice donirat će se djevojčici Gordani (Gogi) Knego, oboljeloj od cerebralne paralize te njenoj majci, samohranoj udovici Magdi Knego.

 

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…