PEDIJATRIJSKA AMBULANTA U MOKOŠICI VEĆ U SVIBNJU Grad osigurao i stan za pedijatra

14 Ožujak 2019
Autor :  

Grad Dubrovnik ustupio je Domu zdravlja Dubrovnik prostor površine 150 metara kvadratnih za potrebe pedijatrijske ambulante,a radovi na sanaciji i adaptaciji započeli su u veljači. Osim osiguranja adekvatnog prostora, Grad je iz proračuna izdvojio i oko 1,6 milijuna kuna za izradu projekta i troškove adaptacije. Realizacijom investicije roditelji u ovom najvećem prigradskom naselju dobit će prijeko potrebnu zdravstvenu skrb za njihovu djecu.

"Pedijatrijska ambulanta u Mokošici bila nam je prijeko potrebna. Ovim projektom podižemo standard zdravstvenih usluga u Dubrovniku. Grad je donirao ovaj prostor, Grad evo i privodi prostor svrsi i kada bude u potpunosti gotov predati ćemo ga Domu zdravlja na daljnje korištenje i upravljanje. Osigurali smo i stan za pedijatra, jer nemamo dovoljno tog kadra na našem području, pa ćemo ga dovesti s neke druge lokacije. Dok ne stigne, postojeći će pedijatri sukladno dogovoru uskakati u ovu ambulantu. Ambulanta će biti gotova za dva mjeseca, dakle tijekom svibnja," kazao je za Dubrovnik INsider dubrovački gradonačelnik Mato Franković.

 

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…