Župan Dobroslavić na 13. Večernjakovoj domovnici

26 Ožujak 2019
Autor :  
edubrovnik.hr

Župan Nikola Dobroslavić nazočio je 13. po redu Večernjakovoj domovinici, najznačajnijem skupu iseljenika u Njemačkoj i ujedno susretu iseljene i  domovinske Hrvatske, održanoj u subotu navečer u kongresnoj dvorani u Bad Homburgu, gradu-prijatelju Grada Dubrovnika.

Ovogodišnja Večernjakova domovnica okupila je više od 500 uzvanika, a za najuspješnije Hrvate izvan Domovine nagrade su dodjeljene u kategorijama sporta, glazbe, glume i spektakla, ali i najznačajnijeg događaja godine, najuspješnije hrvatske udruge te osobe godine-pothvata godine.

Župan Dobroslavić uručio je nagradu u jednoj od kategorija, a imao je i čast upisati se u Zlatnu knjigu Bad Homburga.

Prije početka svečanosti vatrogasci Bad Homburga uručili su vatrogascima Grada Dubrovnika na dar vatrogasno vozilo, koje je nazvano po velikoj humanitarki i dobitnici nagrade Grada Dubrovnika Olgi Stoss, a tijekom svečanosti dodijeljena je i nagrada Grada Dubrovnika vatrogascu Danielu Guishardu.

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…