TREBINJAC TRAŽI DRAGOVOLJCA IZ DUBROVNIKA, POZIVA NA JAGNJETINU I KAFU POD PLATANIMA

26 Ožujak 2019
Autor :  
Grad Trebinje photo

U grupi Poslovi u Dubrovniku sve više Trebinjaca traži posao. Ispod svakog takvog posta naniže se bezbroj komentara i još više provokacija. Jedni im žele dobrodošlicu, drugi ne žele vidjeti Trebinjce u Dubrovniku na radnim mjestima. Ipak, Dubrovčani ih zapošljavaju i odlaze u Trebinje u spenzu, u Aqva park, popravljaju zube i u njihovim restoranima jedu janjetinu. 

"Tražim dragovoljca iz Dubrovnika koji bi u subotu došao na trebinjsku pijacu, kupio jeftino voće i povrće , popio kafu pod platanima, otišao na jagnjetinu sa ražnja, posjeti Konzum, Bingo i sve promijenio mišljenje o Trebinju i Trebinjcima" , jedan je od komentara u toj Facebook grupi. Nadovezali su se tu i komentari o "nepoznavanju istorije", pa i onih "koji su morali izbjeći iz Župe dubrovačke jer su bili druge vjere."

Kakvo je vaše mišljenje, treba li Dubrovnik zapošljavati Trebinjce, odlazite li tamo u shopping i smatrate li da se ratna zbivanja trebaju zaboraviti i ići dalje?

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…