Predstavljanje dječjih autorskih slikovnica i pjesme o Orlandu

15 Travanj 2019
Autor :  

Predstavljanje dvije dječje slikovnice o Orlandu koje su pripremila djeca Dječjeg vrtića Pčelica i učenici OŠ Marina Držića, kao i vrtićke pjesme o Orlandu, povodom 600-te obljetnice postavljanja Orlandovog stupa u Dubrovniku i proglašenja 2019. godine "Orlandovom godinom"  održati će se danas, 15. travnja s početkom u 12.00 sati u prostoru Luže, a nazočit će mu zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić.

Polaznici Dječjeg vrtića Pčelica i njihova odgojiteljica Dina Brkić predstavit će se slikovnicom naziva "Orlando hrabri vitez", a skladali su i pjesmu "Orlando" koju će otpjevati na predstavljanju.

Učenici Osnovne škole Marina Držića su, s učiteljicom Ivanom Kašikić, pripremili slikovnicu "Legenda o Orlandu" koju će predstaviti učiteljica, a djeca će ovom prigodom čitati priče iz slikovnice.

Po završetku predstavljanja, djeca će se počastiti sladoledom Orlando slastičarnice Dolce Vita, te Orlando čokoladicama.

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…