PERO NADRAMIJA O OPTUŽBAMA ZAPOSLENICE: "Nisam nasilnik, podignut ću kaznenu prijavu zbog klevete!"

16 Rujan 2019
Autor :  
Foto: Facebook

U Facebook grupi "Poslovi u Dubrovniku" jedna je djelatnica konobe Popret iznijela niz optužbi o poslodavcu, Peru Nadramiji.

" Psihički sam ludila iz dana u dan...jučer sam imala konflikt, gdje me dotakao u nešto što me jako boli, na što sam naravno uzvratila...On je fizički nasrnuo na mene, udario me u glavu, uhvatio za nadlaktice i tresao od zid...Od šoka se nisam oporavila, sinoć sam dobila najjači sedativ koji me onesvijestio koliko sam bila potresena. Ovo će potvrditi i policija koja ima uvid u slučaj.", napisala je M.K. 

Drugu stranu priče ispričao nam je šezdesetjednogodišnji Pero Nadramija:

- To su sulude optužbe, ne znam je li smiješno ili žalosno. Nisam psihijatar ni psiholog, ali ta je cura notorna lažljivica i jedna neuravnotežena osoba. Pomogao sam joj da dobije radnu dozvolu. Saznao sam preko prijatelja kako je išla raditi na drugo radno mjesto noć prije, što ću dokazati i na sudu ako treba, jer tamo postoje kamere, a i svjedoci. Cijelu noć je radila, a onda je došla raditi u restoran. Pretpostavljam kako se dogovorila da tamo radi opet taj dan, ali nije mogla jer je morala biti u našem restoranu to jutro, pa nije znala kako to izvesti.

Gospar Nadramija navodi kako je M.K. tri puta davala otkaz i sva tri puta molila da se vrati na radno mjesto.

- Ne mogu dozvoliti da blati restoran i moje ime, imam 43 godine radnog staža, nisam nasilnik i nemam repove za sobom. Dat ću sve što imam da dokažem kako to nije istina. Ja sam taj koji je doživio neugodnost jer sam proveo cijelo popodne i noć u policiji kao da sam najgori kriminalac.

Policija je osim Nadramije privela i djelatnicu M.K. i kuharicu s kojom se također posvađala.

- Svi smo dobili prekršajnu prijavu za remećenje javnog reda i mira. Danas ću otići i podignuti kaznenu prijavu protiv nje, zbog klevete. Neka dokaže da je išta od onog što je napisala istina.

Upit smo poslali i PU Dubrovačko-neretvanskoj i dobili sljedeći odgovor:

U odnosu na dostavljeni upit možemo potvrditi da je u poslijepodnevnim satima u subotu, 14. rujna, u ugostiteljskom objektu na području Župe dubrovačke, došlo do vrijeđanja dviju uposlenica ugostiteljskog objekta u dobi od 50 i 22 godine nakon čega je vlasnik ugostiteljskog objekta na naročito drzak i nepristojan način vrijeđao mlađu uposlenicu te na nju i fizički nasrnuo, pri čemu 22-godišnjakinja nije zadobila nikakve tjelesne ozljede.

Zbog međusobnog vrijeđanja obje zaposlenice su prekršajno sankcionirane, dok je vlasnik ugostiteljskog objekta prekršajno sankcioniran zbog vike i tuče na javnom mjestu, odnosno zbog težeg oblika narušavanja javnog reda i mira.

Post M.K. iz Facebook grupe "Poslovi u Dubrovniku" nakon nekog je vremena uklonjen.

 

 

 

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…