Mala škola aromaterapije Mare Doljak

21 Svibanj 2019
Autor :  

Povodom Dana zaštite prirode u Hrvatskoj i Međunarodnog dana biološke raznolikosti Dubrovačke knjižnice organiziraju malu radionicu aromaterapije koju je osmislila Mara Doljak, mag.pharm., ravnateljica Ustanove Aromara Centar i vlasnica tvrtke Aromara. Radionica će se održati u srijedu 22. svibnja 2019., s početkom u 18 sati u Čitaonici Narodne knjižnice Grad.

 

Kako u 10 koraka postići zdravlje? Kako koristiti eterična ulja za sprječavanje infekcija i zaraza? Kako na prirodan način ojačati imunitet i smanjiti bolove u tijelu? Koja eterična ulja su najučinkovitija protiv bakterija, virusa i gljivica? Odgovore na ova i mnoga druga pitanja mogu se saznati na radionici ”Mala škola aromaterapije: 10 koraka do zdravlja”, na kojoj će se također izrađivati i preparati za osobnu upotrebu.

Za radionicu je potrebno prijaviti se putem mobitela 098 594 737 ili na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…