Novoizabrano vodstvo HKD Napredak Dubrovnik kod Gradonačelnika

17 Srpanj 2019
Autor :  

Dubrovački gradonačelnik Mato Franković susreo se s novoizabranim vodstvom Hrvatskog kulturnog društva Napredak iz Dubrovnika. Na nedavno održanoj Izbornoj skupštini Društva izabrana je nova uprava za razdoblje 2019. - 2021. Za predsjednika HKD Napredak Dubrovnik izabran je prof. Milan Perić, za dopredsjednika doc. dr. sc. Marinko Marić, a za tajnicu Anita Škarić.

Predsjednik i dopredsjednik, u društvu dugogodišnjeg člana, profesora Ivana Prce, upoznali su gradonačelnika Frankovića s daljnjim tijekom aktivnosti i planovima nove uprave. Gradonačelnik im je čestitao na preuzimanju odgovornosti vodstva ovog dugovječnog kulturnog društva.

HKD Napredak osnovano je još 1902. radi pomaganja đacima i zanatlijama, a kasnije i studentima, što je i danas jedna od njihovih važnih aktivnosti.

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…