Otvoreno prvenstvo Dubrovnika u atletici

22 Studeni 2019
Autor :  

Atletski klub Dubrovnik u nedjelju, 24. studenog 2019. godine, na stadionu u Lapadu, organizira Otvoreno prvenstvo Dubrovnika u atletici. Ovo je prvo ovakvo natjecanje u našem Gradu uvršteno u kalendar natjecanja Hrvatskog atletskog saveza, a ima i međunarodni karakter. Naime, na natjecanju se očekuje oko 300 natjecatelja iz Dalmacije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Početak natjecanja je u 12.00 sati. 

Natjecatelji svih starosnih uzrasta će se natjecati u 38 kategorija - trkačkih, bacačkih i skakačkih, odnosno svih onih koje je tehnički moguće organizirati na stadionu u Lapadu, s obzirom na nepostojanje adekvatnih uvjeta, prije svega atletske staze. Stoga je i ovo natjecanje jedan od nastojanja i koraka ka izgradnji staze koju Dubrovački atletičari, djeca, gosti, ali i svi građani Grada zasigurno zaslužuju. 

Ovim putem AK Dubrovnik poziva građane da nazoče ovom jedinstvenom događaju, dođu navijati i dati podršku svim natjecateljima! 

AK Dubrovnik 

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…