Udruga Agroturizam Konavle predstavila županu program 12. Mirisa Božića u Konavlima

12 Prosinac 2019
Autor :  

Župan Nikola Dobroslavić primio je danas u palači Ranjina predstavnike udruge Agroturizam Konavle koji su, već tradicionalno uoči božićnih blagdana predstavili županu cjelogodišnje aktivnosti Udruge kao i program ovogodišnjih 12. Mirisa Božića. Tako su se još jednom prisjetili aktivnosti i manifestacija kao što su Tematske večeri, Proljeće u Konavlima, Trganje, stručne edukacije članstva i brojne druge.

Kako je prezentirala tajnica Udruge Jelena Gale Pregelj, ovogodišnji Mirisi Božića se otvararaju u sljedeću subotu, 21. prosinca svečanim programom u Čilipima gdje će gostovati ekipe iz Istre, Baranje, Međimurja i Slavonije, ali i gosti iz susjedne Bosne i Hercegovine. Oni će pripremati tradicijske delicije koje će svi posjetitelji moći kušati. Raznolik program će se nastaviti u sve božićne dane, a završava se tradicionalno Danima zelene menestre baštine i vina koji se organiziraju u vremenu od 27. do 29. prosinca, kada se manifestacija zatvara božićnim humanitarnim koncertom grupe Dalmatino.

Župan je čestitao Konavljanima na ostvarenim rezultatima i trudu koji ulažu u cilju razvoja i promocije Konavala.

”Svjedoci smo da se ruralni turizam sve više pokreće u cijelom ruralnom prostoru naše županije što je jako dobro, ali Konavle ipak prednjače u tome procesu”, naglasio je župan.

Na koncu su predstavnici Agroturizma Konavle zahvalili županiji na cjelogodišnjoj programskoj potpori te županu i pročelniku za gospodarstvo i more Ivu Klaiću uručili pozivnice za ovogodišnje Mirise Božića.

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…