Udruga Sigurnost u prometu organizira radionicu "Mopedi i Motocikli u prometu"

12 Listopad 2018
Autor :  

S obzirom da su vozači mopeda i motocikla jedna od najugroženijih skupina sudionika u cestovnom prometu, Udruga Sigurnost u prometu tradicionalno organizira radionicu pod nazivom "Mopedi i Motocikli u prometu". Radionica će se održati u subotu 13. listopada u prostorijama Sveučilišta u Dubrovniku (Lapad-Cira Carića) s početkom u 10 sati.

Radionica će se sastojati od edukativnog dijela (pružanje prve pomoći djelatnici SHMP Dubrovnik, statistika stradavanja) kao i praktičnog dijela na poligonu ispred Sveučilišta!

Polaznicima radionice će biti dodijeljena uvjerenja o pohađanju radionice kao i prigodni poklon u vidu zaštite za bubrege (bubrežnjak) te sredstva za čišćenje vizira kacige!

Svi zainteresirani mogu se prijaviti na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., ili porukom na ovu FB stranicu! Veselimo se zajedničkom druženju, poručuju iz udruge Sigurnost u prometu Dubrovnik.

Dubrovnikinsider.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda Dubrovnikinsider.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati u pravilima korištenja Više detalja…